Gå til sidens indhold

Videregående uddannelser

I Aarhus er langt de fleste uddannelsestilbud samlet i et relativt lille geografisk område. Du kan på kort tid nå stort set alle uddannelsesinstitutioner på cykel eller ved at gå fra midtbyen. Det gør Aarhus til en meget kompakt og fremkommelig uddannelsesby.

Byens største uddannelsesinstitution, Aarhus Universitet, er ifølge internationale rankinglister blandt de 100 bedste universiteter i hele verden. Her nyder omkring 36.000 studerende hver dag godt af det høje faglige niveau i undervisningen. VIA University College er Danmarks største professionshøjskole med nogle af landets mest populære uddannelser, der fra start til slut er rettet mod virkelighedens udfordringer. Du kan også få mulighed for at lære af erhvervslivet og skabe internationale forbindelser allerede under din uddannelse på Erhvervsakademi Aarhus.

 

På de aarhusianske uddannelsesinstitutioner kan du både komme til at mærke pulserende studieliv, stærkt samarbejde mellem teori og praksis, samt undervisning og forskning med international gennemslagskraft.

 

Lær uddannelsesstederne bedre at kende ved at finde dem i menuen til højre.

 
 

Opdateret: 27.3.2017

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Erhvervs- og byudvikling

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code