Gå til sidens indhold

Studiejobs

De fleste studerende vil gerne supplere SU’en med en indtægt fra et studiejob. Når det samtidig kan være et studie- eller karriererelevant job, får man oveni lønnen en masse nyttig viden, erfaring og netværk.

Mange studerende vil gerne supplere SU’en med en indtægt fra et studiejob. Det kan være på en café, et supermarked, en tankstation eller andet uden særlig faglig relevans for uddannelsen. Det kan også være et studie- eller karriererelevant job, som oveni lønnen også giver en masse nyttig viden, erfaring og netværk, som du kan have gavn af i din fremtidige karriere. Samtidig er fagligt relevante studiejobs også til stor gavn for virksomheder, som får adgang til nyeste viden via studentermedhjælperne.

 

Der er heldigvis en masse muligheder for at få et studiejob i Aarhus og omegn. En meget stor del af studiejobbene bliver imidlertid slet ikke slået op. De besættes i stedet ofte via netværk. Det er derfor en god idé at holde øjne og ører åbne – og være opsøgende over for virksomhederne. Her på siden finder du links til jobportaler, der formidler de opslåede jobs til studerende. Du kan også besøge Studenterhus Aarhus’ jobbørs, som formidler studiejobs og praktikpladser.

 

Aarhus Kommune arbejder sammen med uddannelsesinstitutionerne og byens erhvervsliv på at skabe flere studie- og karriererelevante studiejobs til studerende. På baggrund af resultaterne fra den seneste studiejobsanalyse iværksættes der konkrete tiltag. Du finder et link til studiejobsanalysen til højre.

 
 

Opdateret: 27.9.2017

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Erhvervs- og byudvikling

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code