Gå til sidens indhold

Uddannelse i Aarhus

Aarhus er en ung by, hvor de studerende i høj grad sætter deres præg. Omkring 52.000 studerende fra ind- og udland suger hver dag ny viden til sig. Du møder derfor studerende overalt i byen; på læsesale, i parker, på tribuner, i virksomhedspraktik, i nattelivet og på stier i skoven på deres løberuter. Som studerende bliver du en del af byens DNA.

At byen er så præget af studerende kan mærkes på de mange muligheder. Dels tilbyder Aarhus en lang række videregående uddannelser fordelt på forskellige specialiserede uddannelsesinstitutioner, så du kan dygtiggøre dig indenfor lige netop det område, der interesserer dig allermest. Dels samarbejder Aarhus Kommune med uddannelserne og erhvervslivet om at skabe spændende praktikpladser til alle.

 

 

Aarhus Universitet ligger i top 100 på verdensplan, men universitet er blot et af de mange spændende steder, du kan studere i Aarhus. VIA University College, Arkitektskolen, Journalisthøjskolen, Det Jyske Musikkonservatorium og Erhvervsakademi Aarhus er blot et par eksempler på de mange muligheder du har her i byen.

 

 

Vil du læse på engelsk? Med over 6.500 internationale studerende i byen og mange uddannelser, der udbydes på engelsk, er Aarhus også et oplagt sted at give uddannelsen et internationalt præg. Der er derfor gode grunde til, at du skal vælge Aarhus som det sted, du skal studere.

 

Varm velkomst
I Aarhus går vi op i en god start. Det betyder ikke kun tag over hovedet og en studieplads, men også et fællesskab. I Selskab for Varm Velkomst afholdes der løbende velkomstselskaber, hvor du som ny studerende, tilflytter eller blot interesseret bliver introduceret til et udvalg af byens mange muligheder.

 

Bliv mødt af værter, der sørger for en hyggelig aften, og mød nye kammerater i din nye by. Find det næste arrangement på Selskabet for Varm Velkomsts hjemmeside.

 

Billede fra et af Varm Velkomsts arrangementer med en masse glade mennesker

 
 

Opdateret: 03.4.2017

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code