Gå til sidens indhold

Natteliv

Tryghed skaber en god ramme for en glad aften i byen. Byens restauratører arbejder aktivt sammen med Aarhus Kommune

Et trygt natteliv har stor betydning for især de mange unge i Aarhus.  Blandt andet derfor har Aarhus Kommune og Østjyllands Politi siden 2008 samarbejdet med restauratørnetværket ”Byens Natteliv” om at styrke trygheden i det aarhusianske nattelivet.

 

 

Kursus for ansatte i det aarhusianske natteliv

I marts 2017 var 275 deltagere tilmeldt det første det første basiskursus for nyansatte i det aarhusianske natteliv. Formålet var at ruste kursisterne til at styrke trygheden i nattelivet.

 

 

Basiskurset var det først i en kursusrække, der er udviklet i et samarbejde mellem repræsentanter fra restauratørnetværket, Østjyllands Politi og Aarhus Kommune. På de følgende kurser vil nøglepersonale fra nattelivet gå i dybden med en del af emnerne fra basiskruset, herunder ansvarlig udskænkning, tyveri, mindreårige i nattelivet samt adgangskontrol og mangfoldighed.

 

 

Restauratørnetværket

Restauratørnetværket arbejder sammen om at skabe rammerne for et sikkert og trygt natteliv. Netværket består af ca. 40 restauratører i byens natteliv, Østjyllands Politi og Aarhus Kommune. Restauratørnetværket arbejder med initiativer som ansvarlig udskænkning, god adfærd i nattelivet, begrænsning af mindreårige i nattelivet, brand- og førstehjælpskurser til bartendere mv.

 

Læs mere om restauratørnetværket

 
 

Opdateret: 18.8.2017

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code