Gå til sidens indhold

Forebyggelse af indbrud

Indbrud i private hjem skaber utryghed for mange, og der er stor interesse for, hvad man som privat person kan gøre for at forhindre indbrud.

 

Informationsmøder om indbrudsforebyggelse

 

I et samarbejde mellem de lokale fællesråd, Østjyllands Politi og Aarhus Kommune arrangeres der i 2018 10 infomøder om ”Nabohjælp” og ”Sikker handel på nettet” forskellige steder i Aarhus. Indbydelse til infomøderne sendes med digital post til samtlige husstande i det område, som det arrangerende fællesråd dækker. Såfremt du er fritaget for digital post, vil invitationen komme i din postkasse.

 

Følgende møder er for nuværende planlagt:

 

30. januar 2018 – kl. 19-21 på Viby Gymnasium (Invitationer til samtlige husstande i 8260 Viby er udsendt)

27. februar 2018 – kl. 19-21 på Sabro Lokalcenter

24. maj 2018 – kl. 19-21 i Kolt-Hasselager

 

Fra kl. 17.00-19.00 vil den mobile politistation være på stedet, så der vil være mulighed for at drøfte lokale forhold omkring tryghed med politiet.    

 

 

Tryghedspartnere fra fællesrådene

Som en fortsættelse af indsatsen med informationsmøder vil Aarhus Kommune og Østjyllands Politi opbygge et netværk af tryghedspartnere fra fællesrådene i alle kommunens lokalområder. Tryghedspartnerne vil være bindeled mellem kommunen, politiet og lokalområderne. Formålet er at aktivere og styrke lokale kræfter, som for eksempel grundejerforeninger, for på den måde at øge trygheden gennem information om blandt andet indbrudsforebyggelse og nabohjælpsordningen.

 

 

Tag testen: er dit hus sikret mod indbrud?

 
 

Opdateret: 12.2.2018

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code