Gå til sidens indhold

Tryg i Aarhus

Med strategien ”Tryg i Aarhus” ønsker Aarhus Kommune og Østjyllands Politi at styrke tryghedsarbejdet i den samlede kommune. Målet er at øge trygheden for alle borgere uanset alder og bopæl.

Tryghed er et grundlæggende behov for alle mennesker. Det er det, uanset om man befinder sig i sit eget hjem eller færdes ude. Både som barn, ung, voksen eller ældre skal man opleve sig som tryg hver dag. For først når vi er trygge, kan vi tage aktivt del i samfundet, udfolde os og passe på hinanden.

 

Det er en fælles indsats

Samarbejde gør os alle klogere på, hvilke tryghedsudfordringer vi står overfor, og hvordan vi bedst løser dem. Vi når længst med en fælles indsats. Derfor har Østjyllands Politi og Aarhus Kommune indgået dette samarbejde.

 

Strategien sætter fokus på det aktive medborgerskab og frivillige engagement. Det betyder, at borgere, foreninger og virksomheder vil blive aktivt involveret i arbejdet med at styrke trygheden i Aarhus. Samtidig vil der også blive samarbejdet med både lokale og nationale aktører med særlig viden og ressourcer, når det kommer til at styrke borgernes tryghed.

 
 

Opdateret: 18.8.2017

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code