Gå til sidens indhold
FRIVILLIG I AARHUS

Værdirammen for frivilligt arbejde

Aarhus Kommune har formuleret en værdiramme for det frivillige arbejde. Den bygger på kommunens TRE værdier Troværdighed, Respekt og Engagement.

Troværdighed

Aarhus Kommunes samarbejde med frivillige aktører baseres på troværdighed ud fra en målsætning om at sikre gode arbejds- og vækstvilkår for den frivillige indsats.

Aarhus Kommune skal kendetegnes som en troværdig samarbejdspartner og medspiller i forhold til den frivillige indsats i kommunen.

Samarbejdet søges styrket gennem ligeværdig dialog, gennemsigtighed og gensidighed i relationerne mellem de frivillige aktører og Aarhus Kommune.

 

Respekt

Aarhus Kommunes samarbejde med de frivillige aktører bygger på respekt for de frivilliges engagement, særegenhed og mangfoldighed samt på gensidig anerkendelse af hinandens vilkår og ressourcer hos såvel de frivillige aktører som hos kommunen.

 

Engagement

Aarhus Kommunes samarbejde med de frivillige aktører baseres på engagement, imødekommenhed og anerkendelse af det frivillige arbejdes værdi for kommunens borgere og kendetegnes ved nytænkning, udvikling og inddragelse.

Værdirammen støtter op om de igangsatte initiativer, som danner grundlag for det store frivillige engagement og det gode samarbejde, der karakteriserer samspillet mellem frivillige aktører og Aarhus Kommune.

 

Værdirammen supplerer en række politikker i Aarhus Kommune. Det gælder bl.a. integrationspolitikken, handicappolitikken, sundhedspolitikken, sports- og fritidspolitikken samt frivilligpolitikken i Sundhed og Omsorg.

 

Værdirammen blev vedtaget i Magistraten den 27. september 2010.

 
 

Opdateret: 15.9.2015

Afdeling: Sundhedsudvikling

Send kommentar:   Sundhed og Omsorg

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code