Gå til sidens indhold
Fremtiden Aarhus - Business Aarhus

Byggeprojekter

Aarhus er i færd med en hidtil uset udvikling med et historisk højt investeringsniveau i byudvikling og infrastruktur, der omfatter udvikling af nye videnhubs, innovationscentre, investeringer i byens arkitektur, nye teknologiske løsninger samt et mål om at blive CO2-neutral i 2030.

Stigende befolkningstal

 

I de seneste år er befolkningen vokset med ca. 4.000 indbyggere i Aarhus Kommune, uddannelsesinstitutioner melder om rekordoptag og en række store virksomheder er flyttet til byen. Derfor har Aarhus den klare målsætning, at kommunen i 2030 har:

 

  • 375.000 indbyggere
  • 220.000 arbejdspladser
  • 200.000 boliger
  • 60.000 studerende

 

Byggeboom  

 

I Aarhus arbejder vi hele tiden på, hvordan vi kan skabe de bedste rammebetingelser for virksomheder og investorer. Med de mange projekter i gang, er der tale om et sandt byggeboom i Aarhus. Et byggeboom som berører hele byen fra Marselistunnelen i syd, over Aarhus Ø i centrum, til Det Nye Universitetshospital og byudvikling i nord.  

 

Vil du være med til at forme fremtidens Aarhus?

Er du investor, så kontakt os gerne med henblik på, at få dit projekt vist i oversigten, eller for at høre nærmere om den service, vi kan tilbyde din virksomhed.

 

 

 

 

 

 
 

Opdateret: 26.10.2015

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Business  Aarhus

Telefon: 89 40 22 05

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code